Само Български възход“ на Стефан Янев и Има такъв народ“ за момента не

...
Само Български възход“ на Стефан Янев и Има такъв народ“ за момента не
Коментари Харесай

Кои водачи на листи за Русе от основните политически партии са известни

Само „ Български напредък “ на Стефан Янев и „ ИТН “ за момента не са оповестили кой ще води листите им за Русе

Част от водачите на листи за Русе от главните политически субекти в идните избори към този момент са ясни, оповестява.

„ Продължаваме промяната “ още веднъж ще разчита на предприемача и някогашен транспортен министър Николай Събев. В листата се спрягат за второ и трето място някогашният зам. регионален шеф Людмил Христов и някогашният народен представител Рена Стефанова.

ГЕРБ-СДС ще бъдат водени още веднъж от ръководителя на парламентарната група Десислава Атанасова. Въпреки че към момента се чака одобряването от София, надали ще има смяна.

ДПС са предложили отпред да бъде отново Ализан Яхова, като там също се чака националното утвърждение.

„ БСП за България “ единствени досега оповестиха листата си – с изискването, че последната дума има националното управление. Водачът обаче е сигурен – някогашният аграрни министър Иван Иванов, който обаче е лидер и в Шумен. Тъй като нормално влиза оттова, това дава повече шансове на втората в листата – Ивалинка Цанкова.

„ Демократична България “ към момента нямат разгласен лидер, само че не се изключва разновидността това още веднъж да е Стефан Тафров.

„ ИТН “ също не са дали информация кой ще води листата им, откакто техният представител в Народното събрание Светлин Стоянов се отдели от партията на Слави Трифонов.

„ Възраждане “ се надяват този път да съумеят да вкарат в Народното събрание лидера си – ръководителя на структурата за Русе юрист Златан Златанов.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР